« terug naar vorige pagina

MijnGezondheidNet, toegang tot uw dossier/huisarts

U kunt sinds maart 2016 een e-mailconsult aanvragen via onze website of als u nog niet aangemeld bent voor MijnGezondheid.net via deze link. In verband met uw privacy is een en ander wel beveiligd middels DigiD met sms-functie. Maak er gebruik van indien u vragen heeft die niet dringend zijn maar wel zo makkelijk om op deze wijze te stellen. Wij proberen ze binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Het voordeel van Mijngezondheid.net is verder ook het bijhouden en wijzigen van NAW-gegevens. Bij toename van animo overwegen wij ook om het online dossier bij Mijngezondheid.net af te nemen (bloedonderzoeksuitslagen inzien en aantekeningen maken).

Vanaf oktober 2017 hebben we ook de laatste stap in deze modules gemaakt: u kunt nu ook recepten herhalen en door ons sindsdien verwerkte bloeduitslagen inzien.

Helaas kwamen wij er begin juni 2018 pas achter dat bij sommige mensen, die voor deze update al een ‘contract’* hadden, niet altijd gebruik konden maken van de nieuwe mogelijkheden. Dat lag aan een instelling die nu goed staat.

*het contract dat we als praktijk met u hebben gaat digitaal via de email-uitnodiging die u krijgt na een gesprek met uw dokter of na uw digitale aanmelding. Het is dus een makkelijk te maken stap voor u en ons.

In dit informatiefilmpje ziet u in 1 minuut wat deze nieuwere manier van contact met onze praktijk voor u kan betekenen.