« terug naar vorige pagina

D. van de Zaan

Praktijkondersteuner GGZ

Deborah versterkt ons team als praktijkondersteuner GGZ op de maandag, dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Inmiddels is er al sinds 2019, ivm haar wisselend ziek zijn, vervanging via Gracienne en Rob. Zij werken aan geestelijke gezondheid en welzijn vanuit de huisartsenpraktijk. Uw verzekeraar kan niet zien dat u bij hen komt en hun zorg wordt, net als dat van de huisarts, vergoed vanuit het basispakket.

April 2020 is er ivm de 1,5 meter maatschappij ook een mogelijkheid om te beeldbellen. Dat uw praktijkondersteuner via Karify.

Helaas moeten we per april 2017 een boete gaan heffen indien u een afspraak bij de POH-GGZ niet op tijd afzegt. Er is een hoge spreekuurdruk en helaas komt het regelmatig voor dat patiënten zich niet hebben afgemeld bij ziekte of andere verhindering (of vergeten). Daarnaast zullen we ook andere maatregelen instellen om deze zogenaamde ‘no shows’ terug te dringen. Tijdig afmelden dient minimaal 24 uur van tevoren. Bij ziekte natuurlijk zo spoedig mogelijk en alles binnen redelijkheid en billijkheid. De vrijblijvendheid moet er echt van af. Er zijn mensen die nu met hoge nood twee weken moeten wachten op een afspraak met Deborah terwijl er elk spreekuur wel iemand uitvalt zonder bericht.